Facebook

Fluid Edge Themes

Cupa Moldovei

Home  /  Cupa Moldovei

MTB Roman Maraton, începând cu anul 2019, face parte dintr-un circuit mai amplu, format din mai multe competiții de ciclism. Pentru cicliștii care participă în circuit, cu scopul de a acumula puncte, este pus la dispoziție regulamentul.

1. Prezentul regulament se aplică exclusiv în cadrul competiției Cupa Moldovei MTB fără a anula regulamentele individuale ale fiecărei competiții.

2. Ediția 2021 a Cupei Moldovei este formată dintr-un număr de 5 etape, după cum urmează:
– 31 iulie – Cîrligele XCM Trophy
– 28 august – MTB Maratonul Nordului Pomârla (Botoșani)
– 18 septembrie – MTB Roman Maraton
– 25 septembrie – XC Maraton Bacău
– 2 octombrie – 7 MTB Real Sports Iași.

3. La finalul Cupei Moldovei se vor premia cei mai buni sportivi, pe categorii, masculin și feminin (amatori sau profesioniști), în funcție de numărul de puncte totale obținute din etape. Punctele se acordă tuturor concurenților care termină cursa în timpul maxim impus de organizator.

4. Pentru a fi eligibil să primească premiul, sportivul trebuie să participe la cel puțin 3 din cele 5 etape, indiferent de traseul ales (traseul lung, scurt, profesioniști sau amatori)

5. Circuitul MTB Cupa Moldovei este organizat de către Asociația Club Sportiv Cupa Moldovei, organizație neguvernamentală care are ca obiective promovarea sportului de masă și organizarea de competiții sportive pentru amatori.

6. Algoritmul de acordare puncte este gândit pentru a nu fi discreționar și să asigure recompensarea celor mai buni sportivi participanți, fără a crea totodată discriminări.

7. Regulamnetul complet al MTB Cupa Moldovei 2021 poate fi consultat pe site-ul https://www.asociatia.realsports.ro.